Blog

Elsker børnene at være kreative, så lad kalendergaverne være ting til juleklip

Er det ved at være tid til, at du får gjort årets pakkekalender klar til dine børn? Så kan det være, at du allerede har været omkring alle de ting, som der er at finde i den lokale legetøjsforretning – men måske er der ikke det, som du her skal bruge.

Læs mere Elsker børnene at være kreative, så lad kalendergaverne være ting til juleklip

Put ting i pakkekalenderen, som hjælper barnet med at sove

Leder du efter nogle gode gaver til dit barns pakkekalender, som er nyttige og gode? Når man bliver forældre, finder man også lynhurtigt ud af, at det, som er allervigtigst, er ens børn, og at man altid skal gøre alt, hvad man kan, for at børnene har det så godt som muligt – selvfølgelig med måde.

Læs mere Put ting i pakkekalenderen, som hjælper barnet med at sove

4 gode julekalendere til børn de kan nyde hver dag i december

Julen er en vidunderlig tid før alle børn. De går sådan og glæder sig til juleaften, hvor de kan få lov til at åbne deres gaver. Der er næsten helt umuligt at vente. Derfor er det en god idé at købe en julekalender, hvor ens børn kan få lov til at få en lille ting hver dag frem til juleaften.

Læs mere 4 gode julekalendere til børn de kan nyde hver dag i december

Idéer til pakkekalender til teenagere

Det er sjovt at få pakkekalender, uanset hvilken alder man har. Spændingen ved at finde ud af, hvad der er inde under papiret, hører aldrig op. Så laver du pakkekalender til dine børn, så bliv ved med det, også når de er blevet teenagere. Det kan være svært at finde på gaver til en pakkekalender til teenagere, men det hjælper vi dig med her!

Læs mere Idéer til pakkekalender til teenagere

Lav en passende pakkekalender til dine børn

Når det begynder at blive jul, så skal man have styr på, hvem der skal have julekalendere og hvad der skal være i dem. Nogle er endda så heldige, at de får en pakkekalender. Men en pakkekalender er ikke noget, der bare laver sig selv. Der skal altid være styr på en hel del ting, før man kan få den ordnet.

Læs mere Lav en passende pakkekalender til dine børn