Dreng med nissehue på

4 gode julekalendere til børn de kan nyde hver dag i december

Julen er en vidunderlig tid før alle børn. De går sådan og glæder sig til juleaften, hvor de kan få lov til at åbne deres gaver. Der er næsten helt umuligt at vente. Derfor er det en god idé at købe en julekalender, hvor ens børn kan få lov til at få en lille ting hver dag frem til juleaften.

En julekalender med et tema

Hvis man gerne vil overraske sine børn med en god julekalender, skal man bare prøve at vælge ud fra deres interesser. Hvis ens barn ikke er så glade for chokolade, så kan man altid prøve at købe en julekalender med vingummier eller lakridser.

Det kan også være, at ens børn er glade for en specifik tv-serie. Så er det i hvert fald oplagt, at man køber en julekalender med netop den serie. Der findes for eksempel en Gurli Gris julekalender, hvor Gurli Gris og hele hendes familie er på de 24 forskellige låger. 

En lærerig julekalender

Man kan også vælge at tænke ud af boksen og vælge en julekalender, der ikke indeholder slik. Der findes for eksempel nogle kalendere med små bøger. På den måde kan ens barn få en underholdende og lærerig gave hver dag helt frem til juleaften.

Det kan måske også være en hjælp, hvis ens barn ikke kan vente med at få sine gaver. Med en lille bog hver dag bliver det nemmere at vente.

En underholdende julekalender

Hvis man ikke gider at købe en julekalender med bøger, så findes der også andre muligheder. Man kan også købe julekalendere med legetøj eller små figurer. Det kan for eksempel være byggeklodser eller små figurer, som ens barn kan sidde og lege med.

Nogle julekalendere vælger at følge et tema, hvor barnet får ét stykke legetøj hver dag, hvor de på juleaften har fået alle stykkerne, der tilsammen udgør det valgte tema. Mens andre julekalendere vælger at give helt tilfældige ting, der ikke relaterer til hinanden.

En kreativ julekalender

Til sidst kan man vælge at gå efter de mere kreative julekalendere. Her får ens barn typisk forskellige ting, som de kan sidde og hygge sig med på selve dagen. Det kunne for eksempel være klistermærker, blyanter eller noget helt tredje.

Denne julekalender er oplagt at købe, hvis ens børn er glade for at være kreative. Og så kan man altid være med til at sidde og tegne lidt med sine egne børn.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!