Teenager med gave

Idéer til pakkekalender til teenagere

Det er sjovt at få pakkekalender, uanset hvilken alder man har. Spændingen ved at finde ud af, hvad der er inde under papiret, hører aldrig op. Så laver du pakkekalender til dine børn, så bliv ved med det, også når de er blevet teenagere. Det kan være svært at finde på gaver til en pakkekalender til teenagere, men det hjælper vi dig med her!

Valget af ting til pakkekalenderen til teenageren afhænger selvfølgelig af teenagerens alder, for man er teenager, fra man er 13, til man er 19 år. Og de synes ikke altid, at det er samme ting, der er seje. Herunder får du forslag til pakker til pakkekalender til teenageren på tværs af alder og køn. Finder du ikke nok idéer, så find endnu flere på juleri.dk.

Hvilke gaver skal der i/på pakkekalenderen?

24 gaver – en til hver dag i december – kan hurtigt blive dyrt. Især hvis du skal lave mere end én pakkekalender.

For at spare på pengene uden at købe ”billigt skrammel”, kan du vælge at købe nogle meget billige ting til nogle af dagene, og så nogle noget dyrere til f.eks. weekenderne.

Billige gaver til pakkekalender til teenager

Billige gaver kan f.eks. være noget lækkert til ganen, eller noget brugbart i hverdagen eller til skolen, eller det kan være noget hjemmelavet. Du kan også ”dele” gaver op i flere, hvis det er muligt, så teenageren får dem over flere dage.

Billige gaver kan f.eks. være:

  • Drikkevarer – juice, sodavand
  • Små snacks, som slik og chips
  • Papirlommetørklæder til snuen
  • En billig, men god læbepomade
  • Små blokke eller notesbøger
  • Skrivesæt, der deles til flere gaver
  • Et hjemmelavet smykke/nøglering
  • Billige strømper fra supermarkedet
  • Stickers med emojis til bøger og lign.

Nogle af idéerne kan sagtens genbruges i løbet af måneden – som f.eks. drikkevarer og små snacks, strømper eller papirlommetørklæder.

De lidt dyrere gaver

Det er nok de færreste, der kommer gaver til flere hundrede kroner i pakkekalenderen til teenageren. Men har du ”fyldt op” med billige gaver, så får du råd til at købe gaver til 50-100 kr. – måske endda 150 kr. – nogle enkelte dage og ellers gaver til 30-35 kr. resten af måneden.

USB-oplader eller et USB-kabel: Alle – næste alle – bruger USB-enheder af den ene eller anden slags. Det gør teenagere også. En USB-oplader eller et USB-kabel er derfor en fed gave at komme i pakkekalenderen til teenageren. De fås i mange design og til meget forskellige priser.

Powerbank: Der findes næppe en teenager, der ikke er den heldige ejer af en smartphone. Sådan en bruger strøm, og nogle bruger endda meget, når der spilles spil, sendes snaps eller surfes på nettet. Med en powerbank har teenageren altid redningen lige inden for rækkevidde.

Hobbyting: Det er altid sjovt at lave ting selv. Hvad end det er til værelset til de yngste teenagere eller til tøj til de ældre teenagere. Det kan f.eks. være en æske med limede muslingeskaller på eller en kasket med et hjemmemalet, cool slogan på. Giv både værktøjer og hobbyartiklerne evt. fordelt i flere gaver.

Spil: Det er ikke altid de samme spil, den 13-årige og den 19-årige teenager gider spille. Så hvis du vil give et spil i kalendergave, skal du nok lige forventningsafstemme med din teenager.

Hvor den 13-14-årige måske vil elske at få spillet Dungeons&Dragons Starter Set, vil den 19-årige nok heller have et Beer Pong-spil. Men der findes også spil, som alle teenagere vil elske. Spil som f.eks. Speak Out eller Escape Room er eksempler på henholdsvis et sjovt og et spændende spil for børn og voksne i alle aldre.

Mobilcover: Mobilcover er også en ting, som alle teenagere bruger og skifter jævnligt. Find et trendy et, eller pak et mobilcover ind, som teenageren selv kan dekorere.

Bøger: Er din teenager vild med at læse, så find nogle billige bøger, af dem han/hun interesserer sig for. Det kan være faglitteraturbøger om fodbold, mode, elektronik, fremmede kulturer, eller det kan være skønlitteraturbøger – romantiske, krimier, eventyr osv.

Tøj og sko: Et par nye sutsko i pakkekalenderen, skal nok få teenageren til at huske at skifte sko, når han/hun kommer hjem. Og der er mange at vælge imellem. Er du heldig kan du måske finde et par på tilbud, så budgettet ikke overskrides.

En sej undertrøje/top, en kasket eller hue, undertøj eller en T-shirt er tøj, der kan pakkes ind til pakkekalenderen uden at sprænge budgettet, hvis du kigger dig lidt om på nettet.

Ting til værelset: Mulighederne er mange, hvis du vil købe noget til teenagerens værelse. Her kan det være alt fra plakater med citater, slogans eller figurer til store bløde puder eller en nice krukke med et bloklys. Det afhænger helt af alder, køn, stil og smag.

Personlig pleje: Mange teenager har et bestem mærke, som de synes bedst om, når de bruger deodorant, hårshampoo, voks, bodylotion, barbergel osv. Find inspiration her.

Det er ikke altid billigt, så her er der også gode muligheder for at få fyldt nogle pakkekalenderpakker med ting og sager, der falder i god jord hos teenageren.

God fornøjelse med kalenderen!